Инцидент с Димитър Рачков в самото начало на шоуто без малко

...
Инцидент с Димитър Рачков в самото начало на шоуто без малко
Коментари Харесай

Рачков се оля напълно на финала на Капките

Инцидент с Димитър Рачков в самото начало на шоуто насмалко да опорочи грандиозния край на 12-ти сезон на паметното шоу за фалшификати " Като две капки вода ", написа Блиц.

Докато излизаше на сцената, с цел да пее в дует с Веско Маринов шлагера му " Лятна жълта рокля ", Рачков се препъна и аха да полети напред, само че в последния миг съумя да се задържи на краката си.

За момент част от многохилядната аудитория в зала " Арена София ", уловила обстановката, изтръпна от смут. За благополучие обаче, тв водещият овладя ситуацията и се размина без случай.

В последна сметка " Капките " още веднъж провокираха възторг, правейки нещо невиждано досега, изпълвайки напълно потенциала на най-голямата ни спортна зала. Големият победител е Влади Зомболи, който рухна в сълзи, откакто чу името си на финала!

" Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! ", сподели с голямо неспокойствие артистът минути, откакто получи наградата за най-хубав подражател. Той получи и огромната премия - чисто нов автомобил Ford Puma.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР